Vit chokladkaka från Valrhona med 35% kakaohalt. Ivoire är en vit silkeslen choklad som inte är för söt, och som ger dig en mjuk smak av mjölk och vanilj. Perfekt som smaksättare i praliner och bakning. Förpackningen finns i två olika storlekar, antingen 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i Frankrike år 1922. Idag är märket en av världens största chokladtillverkare. De använder kakaobönor av högsta kvalitet, och deras choklad används av konditorier och restauranger över hela världen. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till människor och miljö.
Vit chokladkaka från Valrhona med 35% kakaohalt. Ivoire är en vit silkeslen choklad som inte är för söt, och som ger dig en mjuk smak av mjölk och vanilj. Perfekt som smaksättare i praliner och bakning. Förpackningen finns i två olika storlekar, antingen 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i Frankrike år 1922. Idag är märket en av världens största chokladtillverkare. De använder kakaobönor av högsta kvalitet, och deras choklad används av konditorier och restauranger över hela världen. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till människor och miljö.
Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter och soja.
Näringsvärde per 100 gram:
Energi 598 kcal/2491 kJ
Fett 41 g
- varav mättat fett 25 g
Kolhydrater 51 g
- varav sockerarter 51 g
Protein 5,7 g
Salt 0,2 g
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Optimal förvaringstemperatur 16-18 grader. Hållbarhet 120 dagar i obruten förpackning.