Valrhona

Manjari 64% choklad, 250 g

278 kr

Manjari 250 g görs på kakao från Madagaskar, som nästan alltid har en hög syrlighet. Chokladkakan har 64% kakaohalt, och har en mild smak utan bitterhet, med toner av apelsin, hallon och röda vinbär. Otroligt god att använda för pralintillverkning, desserter och bakning.

Chokladtillverkaren Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största. De arbetar med att utveckla choklad som både är vacker och otroligt god, samtidigt som den produceras med respekt för både människor och miljö. Chokladen tillverkas av kakaobönor av hög kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak.

  • Mörk choklad med mjuk & syrlig smak
  • Perfekt till bakning eller praliner
  • Gjord på kakao från Madagaskar
Finns i Göteborgsbutiken

365 dagars öppet köp

Fri frakt över 500 kr*

Köksglädje sedan 2005