Aceto Balsamico Nero är en ekologisk I.G.P.-märkt balsamico gjord av solmogna röda druvor från Emilia-Romagna i norra Italien. Balsamicon är lagrad fem år i Modena och tillför något alldeles extra vid matlagningen. Den innehåller inget tillsatt socker, färgämnen eller övriga tillsatser och passar utmärkt att serveras med olivolja till en klassisk caprese eller att ringlas över en grön sallad. Den passar bra i såser och grytor, eller att droppa över en bit grillat kött med lite flingsalt. Lite oväntat men likväl väldigt gott är att droppa den över vaniljglass när du serverar dessert. Förvara den torrt och svalt för bästa möjliga hållbarhet, upp till 5 år.
Aceto Balsamico Nero är en ekologisk I.G.P.-märkt balsamico gjord av solmogna röda druvor från Emilia-Romagna i norra Italien. Balsamicon är lagrad fem år i Modena och tillför något alldeles extra vid matlagningen. Den innehåller inget tillsatt socker, färgämnen eller övriga tillsatser och passar utmärkt att serveras med olivolja till en klassisk caprese eller att ringlas över en grön sallad. Den passar bra i såser och grytor, eller att droppa över en bit grillat kött med lite flingsalt. Lite oväntat men likväl väldigt gott är att droppa den över vaniljglass när du serverar dessert. Förvara den torrt och svalt för bästa möjliga hållbarhet, upp till 5 år.
Ingredienser
Ekologiskt kokad druvmust och ekologisk vinäger
Näringsvärde
Energi: 1445kJ/339kcal
Fett: 0g varav mättat fett 0g
Kolhydrater: 78g varav sockerarter 78g
Protein: 0g
Salt: 0,05g