Värme är en av grunderna till matlagning. Ibland väldigt hög värme. Vid en viss temperatur i stekpannan så tas maten till nya höjder när det gäller krispighet och attityd. Något som inte går vid de låga temperaturerna på samma sätt.
I restaurangkök är det oerhört viktigt att kunna uppnå en hög temperatur. Därför har man gashällar i de flesta restaurangkök. Gashällar kan skapa en mycket högre temperatur än andra spishällar. En egenskap som skapar nya möjligheter i köket. Gasplattor skapar en låga som brinner med hjälp av gas, ofta gasol. Stekpannan kan på så vis bli mycket varmare än i vanliga fall. Med en gashäll i ditt kök kan du uppnå restaurangstandard på både maten och köket. Det är inte heller speciellt svårt att använda en gashäll.
Bagaren och Kocken har ett stort antal hällar till gasspisar från Smeg i olika storlekar och modeller. Allt för att maximera användningen av varje spis. Vår service är den bästa i Sverige och om du beställer en gashäll från oss så får du den levererad snabbt och tryggt.