Grillar

Få saker är så tätt förknippade med varandra som sommaren är med grillningen. Sommaren MÅSTE innehålla grillat. Annars är det ingen sommar. Vi på Bagaren och Kocken vill dock slå ett slag för resten av årstiderna som får alldeles för lite grill. Det är inte omöjligt att grilla på vintern, åtminstone inte om man har rätt grill.

Vilken grill är då bäst? Gasolgrill, elgrill eller kolgrill? Valet är sannerligen inte enkelt och vi kan inte göra det för dig. Det vi däremot har gjort är att samla riktigt schyssta gasolgrillar, kolgrillar, elgrillar samt ett stort sortiment av de bästa grilltillbehören på ett ställe. Oavsett vilken typ av grill du är ute efter eller om du bara vill ge din nuvarande grilluppsättning ett ansiktslyft så kan du göra det hos oss.

Vi har rejäla kolgrillar från Big Green Egg, smarta kol- och gasolgrillar från Landmann, klassiska klotgrillar från Weber och snygga gasolgrillar från Eva Solo. Vi har även rökar i sortimentet för den som kanske vill prova något nytt spännande. Oavsett om du föredrar gasolgrillen eller kolgrillen så kan du hitta en favorit i vårt sortiment. Från stora grillar till små portabla grillar.  

Grillar