Hamburgerpress - Bifform

Hamburgerpress - Bifform

219 kr
(33)
Finns i Göteborgsbutiken

Satake Outdoor® är en helt ny serie där matlagningen flyttar ut i naturen. Ut till uteköket, campingplatsen, i skogen eller på utflykten. Vill du ha Smash Burgers? Inga problem! Satake har tillverkat en köttpress som ger dig perfekta biffar och hamburgare. Till skillnad från många andra köttformare är denna utrustad med en helt platt undersida, vilket är perfekt för smash burgers. För bästa resultat använder du smidigt bakplåtspapper mellan pressen och köttet, vilket gör att ingenting fastnar. 

Smash Burgers tips - Värm upp en gjutjärnspanna eller ett stekbord och lägg på en bit runt, okryddat grovt malet kött. Pressa med Satake Smash Burger-pressen och ha lite bakplåtspapper mellan kött och press. Forma biffen helt platt. Därefter kryddar du med salt och peppar och låter undersidan av biffen "bränna fast" för en extra god stekyta. Ta loss den med en bra palettkniv och vänd den. Kom ihåg att krydda även på den andra sidan och stek färdigt biffen. Servera med ost på.

 

Fri frakt över 500 kr*
365 dagars öppet köp
Experter sedan 2005
Recensioner
4.9 Baserat på 33 betyg
Mikael J
Prisvärd
Förmodligen det mest prisvärda smashjärnet på marknaden.
Gry Astrid L
Super produkt - effektiv, billig & estetisk👌🏽
Översatt från Danska
David Lorang L
Praktisk och vacker
Både praktisk och vacker att se på. En berikelse för varje kök
Översatt från Norska
Anette H
Hamburgerpress - Bifform
(33)

Satake Outdoor® är en helt ny serie där matlagningen flyttar ut i naturen. Ut till uteköket, campingplatsen, i skogen eller på utflykten. Vill du ha Smash Burgers? Inga problem! Satake har tillverkat en köttpress som ger dig perfekta biffar och hamburgare. Till skillnad från många andra köttformare är denna utrustad med en helt platt undersida, vilket är perfekt för smash burgers. För bästa resultat använder du smidigt bakplåtspapper mellan pressen och köttet, vilket gör att ingenting fastnar. 

Smash Burgers tips - Värm upp en gjutjärnspanna eller ett stekbord och lägg på en bit runt, okryddat grovt malet kött. Pressa med Satake Smash Burger-pressen och ha lite bakplåtspapper mellan kött och press. Forma biffen helt platt. Därefter kryddar du med salt och peppar och låter undersidan av biffen "bränna fast" för en extra god stekyta. Ta loss den med en bra palettkniv och vänd den. Kom ihåg att krydda även på den andra sidan och stek färdigt biffen. Servera med ost på.

 

  • Perfekt för kött och hamburgare
  • Platt undersida
  • Tillverkad i gjutjärn
satake-hamburgerpresser-boefformer-s-frs-436-50552-6