House Doctor

House Doctor

Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du ett stort sortiment av inredningsprodukter från House Doctor. Oavsett om du letar efter en lampa, vas, korg, eller någon annan inredning från House Doctor så hittar du det online i vår webshop. Vi har också bra priser på våra House Doctor-produkter, och som alltid, snabba leveranser.
 
House Doctor är ett varumärke som vi verkligen gillar. Familjeföretaget startades i Danmark 2001 och drivs idag av de tre syskonen Juhl. Kreativitet är ett nyckelord i House Doctors verksamhet och deras inredning är en riktig vitamininjektion, såväl i köket som i resten av hemmet. House Doctor arbetar för att skapa mer personliga och inspirerande hem med hjälp av en rustik, elegant men samtidigt vacker stil.
 
Kolla in vårt fantastiskt härliga sortiment av hem- och köksinredning från House Doctor. Med dem kan du ge ditt kök eller ditt hem en rejäl vitamininjektion som kommer räcka länge. House Doctors inredning köper du bäst på nätet hos Bagaren och Kocken, smidigt, enkelt, billigt och snabbt.