När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna.
Hur gör jag?
Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut.
Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.
Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.
När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna.
Hur gör jag?
Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut.
Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.
Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.
Bodum: POur Over kaffebryggare