Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Limited Edition - Kai Shun Classic Red Santokukniv

Upplev enastående elegans och prestanda med Shun Classic Red från KAI. Den breda santokukniven,
tillverkad av förstklassigt damaskusstål, är ett exklusivt samlarobjekt som endast producerats i 3 000
exemplar världen över. Varje kniv är individuellt numrerad på handtaget, vilket gör den till ett unikt
verktyg för köksentusiaster och samlare. Läs mer om Kai Shun Classic Red Santokukniv här.

Storsäljare!

Kai Shun Classic Kockkniv 20,5 cm har en inre kärna av V10-Goldstål som gör kniven overkligt skarp och tålig.

Bäst i test!

Med Shun Classic White från KAI får du en kraftfull universalkniv som passar för alla typer av råvaror i köket.

Vi rekommenderar!

Kai Wasabi Black Brödkniv 23 cm är den bästa brödkniven. Den sågar åt två håll - perfekt till surdegsbröd!

Nyhet!

Kai Shun Classic kiritsuke 20 cm är både hård och flexibel tack vare sin högkvalitativa hybridkomposition.

KAIS POPULÄRA KNIVSERIER

KAI Shun  skönhet i skärpan 

KAI Shun är en knivserie som står för skönhet och precision. Inom Shun finner du serierna Classic, Premier och Nagare, var och en med sin egen unika charm och överlägsen skärpa. I serien finner du knivar som passar alla ändamål.

SHUN CLASSIC

KAI Shun Premier  exklusiv utgåva

 Premier-serien från KAI Shun, är en mer exklusiv utgåva från samma kniv som serien Classic. Knivarna i Premier serien en tsuchime-yta, vilket ger kniven en hamrad yta efter smidning med hammarslag.

SHUN PREMIER

KAI Wasabi - tradition möter det moderna 

KAI Wasabi knivar kombinerar tradition med modernitet. Inom Wasabi hittar du serierna Wasabi och Wasabi Black, där varje kniv är skapad med överlägsen skärpa och i enlighet med japansk hantverkskonst. 

WASABI

Vill du veta mer? Få svar på alla dina knivrelaterade frågor här i Bagaren och Kockens stora knivguide!

kaishun.png

Kai

Mode, teknik, media - vad det än gäller ligger Japan alltid ett steg före. Vad det än är som håller på att utvecklas, så finns det garanterat redan i Tokyo.

Ta japanska knivar till exempel som först nu, efter en tusenårig tradition i Japan, även efterfrågas i resten av världen. Blandningen av harmoni, minimalism och kvalitet tycks vara den perfekta blandningen för en kniv.

Sedan 1908 har Kai tillverkat knivar i Japan, och precis som många andra knivar så började deras tillverkning i Seki, knivarnas huvudstad. Tekniska innovationer, funktionalitet och en vass design bidrar till Kai-knivarnas härliga känsla och perfekta balans!

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken