Bagaren och Kocken AB

KitchenAid Tillbehör

KitchenAids köksmaskin har sett nästan likadan ut i snart 90 år. Designen som myntades av Egmont Arens i USA är en otrolig klassiker. Nyckeln till KitchenAids framgång är även att maskinen är så pass mångsidig som den är. Kanske inte i sig själv men med hjälp av tillbehör till KitchenAid köksmaskin blir den det.

Med ett extra tillbehör till din KitchenAid köksmaskin utökar du användningsområdet avsevärt. Kraftuttaget i framkant på KitchenAid köksmaskin har sett likadant ut sedan maskinen konstruerades för över nittio år sedan. Tillbehören som kopplas där fram passar därför samtliga maskiner från tjugotalet och framåt.
Grönsaksskärare, pastamaskin, köttkvarn eller glassmaskin. Välj det tillbehör som passar ditt intresse och din matlagning bäst.

Med KitchenAid-tillbehören går KitchenAids köksmaskin från att bara vara en snygg degblandare till att kunna pendla mellan att vara tio olika snygga köksmaskiner.

På Bagaren och Kocken har vi ett fantastiskt stort sortiment av tillbehör till KitchenAid köksmaskin. Få ut maximal användning av din KitchenAid-assistent genom att hitta rätt tillbehör. Du hittar dem hos oss! 

KitchenAid Tillbehör