KitchenAid Tillbehör

KitchenAids köksmaskiern har sett nästan likadan ut i snart 90 år. Designen som myntades av Egmont Arens i USA är en otrolig klassiker. Nyckeln till deras framgång är bland annat att maskinen är så pass mångsidig som den är. Kanske inte i sig själv men med hjälp av tillbehören till KitchenAid köksmaskin blir den det.

Med ett extra tillbehör till din maskin utökar du användningsområdet avsevärt. Kraftuttaget i framkant på köksmaskinen har sett likadant ut sedan den konstruerades för över nittio år sedan. Tillbehören som kopplas där fram passar därför samtliga maskiner från tjugotalet och framåt.
Grönsaksskärare, pastamaskin, köttkvarn eller glassmaskin. Välj de produkterna som passar ditt intresse och din matlagning bäst.

Med maskintillbehören så går din maskin från att bara vara en degblandare till att kunna pendla mellan att vara tio olika köksmaskiner.

På Bagaren och Kocken har vi ett fantastiskt stort sortiment av maskintillbehör till KitchenAidmaskinerna. Få ut maximal användning av din köksassistent genom att hitta rätt extratillbehör. Du hittar dem hos oss! 

KitchenAid Tillbehör