I sortimentet från Kockums Jernverk hittar du världens första frästa crepespanna i kolstål, tillverkad i Anderstorp. Crepespannan har en låg kant och lätt vinklad insida – perfekt för att enkelt vända crepes och pannkakor. Den har en slitstark och praktisk design i 100 procent kolstål med 4 millimeter tjock botten, vilket ger den en jämn och effektiv värmeledning. Pannan är förinbränd med svensk vegetabilisk olja, vilket ger unika stekegenskaper och god "släpp lätt"-effekt med tiden som passar även för andra rätter än pannkakor. Du kan börja använda stekpannan direkt, ingen ytterligare inbränning krävs. Fungerar på alla värmekällor, inklusive i ugnen, över öppen eld och på grillen.
I sortimentet från Kockums Jernverk hittar du världens första frästa crepespanna i kolstål, tillverkad i Anderstorp. Crepespannan har en låg kant och lätt vinklad insida – perfekt för att enkelt vända crepes och pannkakor. Den har en slitstark och praktisk design i 100 procent kolstål med 4 millimeter tjock botten, vilket ger den en jämn och effektiv värmeledning. Pannan är förinbränd med svensk vegetabilisk olja, vilket ger unika stekegenskaper och god "släpp lätt"-effekt med tiden som passar även för andra rätter än pannkakor. Du kan börja använda stekpannan direkt, ingen ytterligare inbränning krävs. Fungerar på alla värmekällor, inklusive i ugnen, över öppen eld och på grillen.
Skötselråd
Rengör din kolstålpanna med enbart hett vatten, använd inte diskmedel. Torka pannan torr efteråt och avsluta med att smörja ett tunt lager olja på stekytan för att enkelt underhålla den på bästa sätt. Lägg inte stekpannan i blöt och låt den inte självtorka eftersom den då riskerar att börja rosta. Använd gärna en grytlapp när du steker eftersom handtaget kan bli varmt.