Den här hamrade kolstålspannan från Satake är en investering som håller hela livet om du sköter den rätt. Den är förbehandlad och behöver inte brännas in, vilket gör att du kan börja använda den direkt. Kolstål är ett bra val eftersom det både tål höga temperaturer, fungerar på alla värmekällor och ger en riktigt fin stekyta. Pannan är därför suverän för alla typer av stekning – grönsaker, fisk och kött. Den är dessutom ugnssäker upp till 250°C, så att du även kan använda den för att laga rätter i ugnen. Du kan välja mellan två olika storlekar, med diameter på 24 eller 28 centimeter.
Sedan japanska Satake introducerades år 1998 har de hunnit bli en storfavorit i många svenska hem. Men de går inte bara hem hos folket utan även hos flertalet professionella kockar, till exempel Håkan Thörnström som bland annat har drivit Michelin-restaurangen Thörnströms och är jurymedlem i Årets kock.
Den här hamrade kolstålspannan från Satake är en investering som håller hela livet om du sköter den rätt. Den är förbehandlad och behöver inte brännas in, vilket gör att du kan börja använda den direkt. Kolstål är ett bra val eftersom det både tål höga temperaturer, fungerar på alla värmekällor och ger en riktigt fin stekyta. Pannan är därför suverän för alla typer av stekning – grönsaker, fisk och kött. Den är dessutom ugnssäker upp till 250°C, så att du även kan använda den för att laga rätter i ugnen. Du kan välja mellan två olika storlekar, med diameter på 24 eller 28 centimeter.
Sedan japanska Satake introducerades år 1998 har de hunnit bli en storfavorit i många svenska hem. Men de går inte bara hem hos folket utan även hos flertalet professionella kockar, till exempel Håkan Thörnström som bland annat har drivit Michelin-restaurangen Thörnströms och är jurymedlem i Årets kock.