Satakes stekpannor har fantastiska egenskaper som vi gillar skarpt. Stekpannorna är tillverkade i lättviktsgjutjärn med Honeycomb Whitford Xylan-beläggning som är en patenterad non-stickbeläggning. Den utklassar kanske allt vi tidigare provat! Den knottriga stekytan gör att råvaran inte fastnar i pannan. Stekpannan kombinerar de suveräna egenskaperna hos en gjutjärnspanna med fördelarna av non-stick-beläggning. Stekpannan finns i flera olika storlekar.
Satakes stekpannor har fantastiska egenskaper som vi gillar skarpt. Stekpannorna är tillverkade i lättviktsgjutjärn med Honeycomb Whitford Xylan-beläggning som är en patenterad non-stickbeläggning. Den utklassar kanske allt vi tidigare provat! Den knottriga stekytan gör att råvaran inte fastnar i pannan. Stekpannan kombinerar de suveräna egenskaperna hos en gjutjärnspanna med fördelarna av non-stick-beläggning. Stekpannan finns i flera olika storlekar.
- Tillverkad av lättviktsgjutjärn med non-stick beläggning
-Upp till 1.5 mm i tjocklek på beläggningen för att tåla hårt användande
- Alla sorters redskap fungerar i stekpannan, även metall
-Fungerar på alla spisar inklusive induktion
-Tål maskindisk, handtorkas direkt efteråt. (Handdisk rekommenderas)
-Mindre stekfett behövs, oljan/smöret fördelas jämt i hela pannan
- Olja/smör lägger sig i alla fördjupningarna och förhindrar överhettning
- Fri från tillsatt PFOA, PFA & Phthalates.
- Vikt: 1,8 kg
- Honeycomb 20 cm: diameter 17 cm / Helt flat stekyta 12 cm
Honeycomb 24 cm: diameter 22 cm / Helt flat stekyta 15 cm
Honeycomb 26 cm: diameter 23 cm / Helt flat stekyta 17 cm
Honeycomb 28 cm: diameter 26 cm / Helt flat stekyta 19 cm
Honeycomb 30 cm: diameter 27 cm / Helt flat stekyta 20 cm
Honeycomb 32 cm: diameter 28 cm / Helt flat stekyta 21,5 cm
Satake: Gjutjärn Non-Stick
Titta på videon och se alla fördelar med SATAKE Honeycomb Non-Stick Gjutjärnspanna.
Satake Stekpanna
Filmen visar stekpannans imponerande non-stick-egenskaper och du kan steka helt utan matfett. Sedan är det en smaksak om du ändå vill använda stekfett i pannan för den goda smakens skull.