Demeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 L

Demeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 LDemeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 LDemeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 L
  • Demeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 L
  • Demeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 L
  • Demeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 L
 
3 795 kr (ord rek 3 799 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Demeyere Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 28 cm 4,8 L

Sauteuse 4,8 l i serien Atlantis från Demeyere. Atlantis är serien med hög kvalité och stilren design. Med dessa kokkärl blir matlagningen en fröjd och du kommer känna dig som ett riktigt proffs i köket. 
 
Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 

Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 
 
Demeyeres affärsidé är att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Detta har bidragit till att produkterna håller en mycket hög kvalitet och Demeyere lämnar därför en garanti som gäller i 30 år.  
 
Fungerar på alla typer av spishällar.
 
Kapacitet: 4,8 l.
 
Dia: 28 cm.