Ame knivset (kinesisk kockkniv + bunka)

12%

Ame knivset (kinesisk kockkniv + bunka)

2 199 kr2 499 kr

Satake Ame Knivset är ett exklusivt knivset som består av två knivar: en kinesisk kockkniv och en bunkakniv. Dessa knivar är idealiska för dig som vill ha professionella knivar som kan hantera alla typer av matlagning. Den kinesiska kockkniven har ett brett och tungt blad som är perfekt för att hacka och skära stora mängder grönsaker, kött och fisk. Bunkakniven har ett smalare och lättare blad som är perfekt för att tärna och skära mindre bitar av grönsaker, kött, fisk och fågel. Båda knivarna har handbankade blad av fem lager AUS10-stål med en hårdhet på 60-61 HRC. Bladen har ett vackert rain pattern-mönster som är inspirerat av regnet på japanska och som gör att maten inte fastnar på knivarna.

Handtagen är tillverkade av vril, ett hårt och vackert träslag som består av bland annat lärk, persikoträ, kemfer och lönn. Varje handtag är unikt och ger knivarna en personlig karaktär. Satake Ame Knivset är ett knivset som kombinerar kvalitet, funktion och estetik i en lyxig förpackning.

  • Handbankade blad i AUS10-stål
  • Rain pattern-mönster på bladen
  • Unika handtag i vrilträ
Finns i Göteborgsbutiken
Recensioner
5.0 Baserat på 3 betyg
sebastian
Super nöjd med dessa knivar på jobbet. Det är verkligen knivar som klar av det mesta men behöver i ett restaurangkök.
jari-pekka
Häftiga knivar som det är roligt att laga mat med!
Översatt från Finska
Jeffrey
Fantastiskt bra knivar att ha i ett kök, ett absolut måste! Bunkan kan kännas lite kort i vissa sammanhang och bör kompletteras med en gyuto eller Kiritsuke. Kockkniven (butcher/slasher) är lite tung att jobba med till vardags grönsaker om man inte har mycket tunga köttprodukter som ska hanteras. Annars så har man det mesta man behöver i köket.
SatakeAme knivset (kinesisk kockkniv + bunka)

Satake Ame Knivset är ett exklusivt knivset som består av två knivar: en kinesisk kockkniv och en bunkakniv. Dessa knivar är idealiska för dig som vill ha professionella knivar som kan hantera alla typer av matlagning. Den kinesiska kockkniven har ett brett och tungt blad som är perfekt för att hacka och skära stora mängder grönsaker, kött och fisk. Bunkakniven har ett smalare och lättare blad som är perfekt för att tärna och skära mindre bitar av grönsaker, kött, fisk och fågel. Båda knivarna har handbankade blad av fem lager AUS10-stål med en hårdhet på 60-61 HRC. Bladen har ett vackert rain pattern-mönster som är inspirerat av regnet på japanska och som gör att maten inte fastnar på knivarna.

Handtagen är tillverkade av vril, ett hårt och vackert träslag som består av bland annat lärk, persikoträ, kemfer och lönn. Varje handtag är unikt och ger knivarna en personlig karaktär. Satake Ame Knivset är ett knivset som kombinerar kvalitet, funktion och estetik i en lyxig förpackning.

satake-ame-knivsaet-kinesisk-kokkekniv-bunkakniv-sameset2-58379-2
Loading...