Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv

Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv SkalknivVictorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv
  • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv
  • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv
Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag Victorinox Kockkniv 19 cm Rosenträ
 
1 199 kr (ord rek 1 399 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv

Ett mycket prisvärt knivset med kvalitetsknivar från välkända Victorinox. I detta set får du 3 st knivar, allt du behöver för att briljera i köket! 
 
Victorinox Kockkniv 19 cm Rosenträ
 
Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 19 cm. Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.

Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem. En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje.
 
Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ
 
Brödkniv sågtandad med skaft i Rosenträ, bladlängd 26 cm. En bröd- och bagarkniv från Victorinox med ett bekvämt handtag av Rosenträ, den professionella benämningen är konditorkniv.

Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Den ligger mycket smidigt i handen, är lätthanterad och med ett klassiskt handtag i rosenträ så passar den in i nästan alla miljöer och stilar på kök.
 
Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag
 
Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och bladbredd 19 mm.

Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i rosenträ som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.