5000 MCD Sujihiki Trancherkniv 24 cm

5000 MCD Sujihiki Trancherkniv 24 cm

3 288 kr

Bladets längd: 24 cm

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.

Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa.

Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.

Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda.

Miyabi 5000 MCD är kronjuvelen bland Miyabis olika knivserier. Det här är knivar som kombinerar det som japansk matlagning i grunden handlar om, förfining och estetik. Det ska se bra ut samtidigt som det ska fylla en funktion. Knivarna har skaft i Masurbjörk som ger dem ett unikt ljust utseende. Stålet på knivarna är gjorda i 101 lagers MC63-stål som har ishärdats i -196°C, vilket ger dem en otrolig hårdhet på 63 HRC. Knivarna har blivit slipade med en traditionell japansk teknik som kallas Honbazuke som ger knivarna en extraordinär skärpa.

Sujihiki är en japansk trancherkniv, som lämpar sig bäst till att skära fisk och vissa typer av kött. Knivens styvhet och längd gör den perfekt till att skiva upp riktigt tunna skivor av fisk och kött.   

Få i lager
Finns ej Göteborgsbutiken
Recensioner
5.0 Baserat på 3 betyg
Donatas
.
Dario
En fantastisk kniv att ta fram då man ska tranchera köttet inför gästerna! Helt otroligt vass direkt ur lådan och mycket vacker. Tänk bara på att för att behålla skärpan bör man investera i riktiga slip-/brynstenar och absolut inte skicka denna till Knivbrev!
Louis
vackert designad kniv. Fin handtag och ligger bra i handen
Översatt från Danska
Miyabi5000 MCD Sujihiki Trancherkniv 24 cm

Bladets längd: 24 cm

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.

Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa.

Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.

Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda.

Miyabi 5000 MCD är kronjuvelen bland Miyabis olika knivserier. Det här är knivar som kombinerar det som japansk matlagning i grunden handlar om, förfining och estetik. Det ska se bra ut samtidigt som det ska fylla en funktion. Knivarna har skaft i Masurbjörk som ger dem ett unikt ljust utseende. Stålet på knivarna är gjorda i 101 lagers MC63-stål som har ishärdats i -196°C, vilket ger dem en otrolig hårdhet på 63 HRC. Knivarna har blivit slipade med en traditionell japansk teknik som kallas Honbazuke som ger knivarna en extraordinär skärpa.

Sujihiki är en japansk trancherkniv, som lämpar sig bäst till att skära fisk och vissa typer av kött. Knivens styvhet och längd gör den perfekt till att skiva upp riktigt tunna skivor av fisk och kött.   

5000 MCD Sujihiki Trancherkniv 24 cm
Loading...