Gör regelbundet vattendrickande till en del av ditt hälsosamma livsstil med denna stilrena kolsyremaskin som passar fint in i det skandinaviska hemmet. Den har ett lekfullt strukturmönster i plissé som gör sig fint på köksbänken.
Skapa bubbliga stunder i ditt liv utan att tära på naturen. Toby kolsyremaskiner från Mysoda är tillverkade av nära 100% återvunnen och miljövänlig biokomposit istället för fossilbaserad plast för att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Råmaterialet för biokompositen är rester från skogsindustrins olika produktionsprocesser, vilket innebär att inga träd behöver fällas för att kolsyremaskinerna ska kunna tillverkas. Dessutom är det utformade i en tidlös skandinavisk design och finns i tre olika färger.
Kolsyrat vatten • Gurka - bestäm själv önskad mängd • Limejuice
Skölj gurkan och skär den i långa, tunna skivor (du kan ev. använda en grönsaksskalare). Ha i det kolsyrade vattnet i glaset och tillsätt gurkstrimlorna. Du kan tillsätta ett par droppar lime för extra smak.
Kolsyrat vatten • Socker • Citronsaft
Ha i 2 msk socker och 2 msk citronjuice i ett glas. Tillsätt därefter det kolsyrade vattnet och rör om. Det är viktigt att du inte rör om på en gång, då sockret kan få det att svämma över.
1 liter kolsyrat vatten • Extra ½ dl. vatten • 10 g ingefära • Saft från en citron
Blanda 1/2 dl. vatten med ingefära och citronsaft i en mixer tills ingefäran är upplöst. Häll saften genom en sil och ner i en behållare. Ställ saften på kylning och låt stå i 1-2 timmar. Tillsätt långsamt ingefära-/citronsaften till ditt färska kolsyrade vatten - så har du en läcker och uppfriskande dryck med ett skott energi.
Rabarbersirap