Crock Pot Slowcooker 4,7L Timer Svart Blank

Crock Pot Slowcooker 4,7L Timer Svart Blank
  • Crock Pot Slowcooker 4,7L Timer Svart Blank
 
786 kr (ord rek 899 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Crock Pot Slowcooker 4,7L Timer Svart Blank

Spara tid! Laga mat långsamt.
En elektrisk gryta som hjälper dig att laga mat när du har annat för dig. Ladda grytan på morgonen med kött, grönsaker, kryddor m.m. På kvällen när du kommer hem från jobbet är grytan klar. Genom att grytan hålls varm under en lång tid blir köttet fantastiskt mört och fint. Man behöver inte heller använda de dyraste köttbitarna för att få ett lyckat resultat.

En aktiv livsstil innebär ofta ont om tid. Känns detta igen? Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat för dig med ont om tid. Slow Cooking är otroligt lätt. Man behöver inte vara någon mästerkock. Lägg ingredienserna i grytan, starta din Crock-Pot och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en varm, inbjudande och hemlagad måltid.

Crock Pot Slowcooker lanserades redan på 70-talet i USA. 40 år senare och med miljontals nöjda kunder världen över är den för många idag ett självklart redskap i hemmet. Många har frågat efter den i Sverige. Nu är den äntligen här. Svensk receptsamling medföljer och fler recept finner du enkelt på Internet genom att söka på Crock-Pot®.  

4,7 liters kapacitet - lämplig för 6 personer
2 värmeinställningar och varmhållningsfunktion
20 timmars nedräkningstimer: Crockpot övergår automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnådd.

Den måste fyllas till hälften vid användning för bäst resultat 

Grytan kan diskas i maskin
Recept medföljer
2 års garanti.