
Brödform med lock i gjutjärn 25x11 cm
Briljera som bagare med denna läckra brödform i gjutjärn!
Från danska HOLM hittar vi denna gedigna brödform med lock, perfekt för dig som vill baka rustikt bröd eller smarriga pajer som ett riktigt proffs. Formen är tillverkad av rått gjutjärn vilket gör att den fördelar och bevarar värmen jämt och effektivt, samtidigt som den får en härligt grov yta. Tänk därför på att inte dra formen över känsliga ytor som spishåll eller glasplatts – lyft den istället!
Gjutjärn är ett otroligt tåligt material som gör att du kan använda formen på allt från induktionshällen, grillen eller i ugnen. Dina valmöjligheter är nästan oändliga! Se dock till att alltid hålla den torr efter användning, och att den rengörs för hand med varmt vatten och diskmedel. Formen tål inte att rengöras i diskmaskin.
Specifikationer
Färg: Svart
Material: Gjutjärn
Längd: 25 cm
Höjd: 11 cm
Bredd: 8,5 cm
Tål ej maskindisk
Fungerar på induktion!
Mer information om Brödform med lock i gjutjärn 25x11 cm
Kristina
27 dagar sedan
Prisvärd brödform som ger brödet en härligt krispig yta, funkar toppen!
Gro
tio månader sedan
Bra produkt, gör fina lite mindre bröd och behöver inte krångla med metallformar och bakpapper 😊👍
Bente
elva månader sedan
Det är helt ypperligt att göra t.ex. utan knådning bröd i denna form! Det enda minuset är att locket kan vara lite svårt att få av, särskilt under gräddning.
Ingvild
ett år sedan
Super brödform, precis lagom stor, och inte för tung. Gillade att det följde med ett recepthäfte.
Disa
ett år sedan
Holm terrine/brödform. Kanon! Vi gjorde Terrine Lyonnaisse ikväll. Surdegsbröd och cornichons och rött vin till. Mums
Kim
två år sedan
Ruggig botten, passa på bänkskivan Locket är helt knasigt gjort, inget handtag, konceptet är ju att ta av locket i bakeprocessen.
Johanna Lovisa Kristina
två år sedan
Bakform i gjutjärn - vilken höjdare! Brödet släpper lätt och skorpan blir så fin. Supersnygg dessutom, bästa presentidén till folk som har allt
J
två år sedan
Jag blev jätteförtjust så fort jag fick hem den. Den är perfekt i storleken och behöver inte brännas in. Det är bara att diska ur, olja in den och börja använda! Det enda negativa är att det är svårt att lyfta av locket när den är brännhet. Det finns inget att få ett riktigt grepp om.
Georg
två år sedan
Bakeformen är perfekt för de minsta bröden.
Inger
två år sedan
Limporna blir fina. Jämt gräddade. Stort minus för att det inte finns något handtag på locket. Svårt att ta av när det är varmt.

