








Chef's Mandolinjärn 2.0 Rostfritt stål
Chef's Mandolinjärn 2.0 Rostfritt stål
Chef's mandolinjärn 2.0 från OXO kombinerar de bästa funktionerna från deras original, Mandoline Slicer, med smarta uppdateringar som gör det ännu lättare att använda, nämligen en vinklad japansk stålkniv och ett indikatorfönster på ovansidan så att du snabbt kan byta mellan olika inställningar. Dessutom är mandolinen gjord i ett snyggt, rostfritt stål som passar alla kök. Med mandolinjärnet kan du skära på hela 21 olika sätt.
Tjockleken kan ställas in med intervaller på 0,5 mm och knivarna varierar mellan raka, vågiga samt inbyggda julienne-, och pommesfritesblad, vilket ger dig en hel värld av möjligheter. Förbered maten snabbt, lätt och med stor precision!
- Snygg och funktionell design
- Vinklad japansk stålkniv
- Mjukt non-slip handtag
- Många möjligheter
- Upp till 21 olika sätt att skära på
Mer information om Chef's Mandolinjärn 2.0 Rostfritt stål
- Varumärke: Oxo
- Kategori: Mandoliner
- Artikelnummer: 40190
- Leverantörens artikelnummer: X-3114000
- Material: Rostfritt stål
- Vikt:1.474 kg
Meeli
sju dagar sedan
Bra och hög kvalitet.
Jon
tolv dagar sedan
Skär fint med det kombiblad som följer med, men saknar extrablad med andra skäralternativ. Stadig och solid, men tar mycket lagringsplats.
Mats
två månader sedan
Göran
två månader sedan
Mkt bra konstruerad mandolin. Många val för många olika maträtter och råvaror.
Anders
tre månader sedan
Fantastiskt bra produkt med stora val och variationer samlade på ett ställe vilket gör det enkelt att arbeta med. Mandoliner är stabil under arbetet som ger en säkerhet i arbetet.
Risto
fyra månader sedan
Skär utmärkt och känns av hög kvalitet. Stående knivar fungerar inte så bra i alla fall vid första försöket. River i alla fall gurkan obehagligt. Jag har inte provat det med potatis ännu.
Søren
tio månader sedan
Genomtänkt funktionalitet, snygg design, robust konstruktion och relativt lätt att rengöra.
Martin
elva månader sedan
Väldigt snabbt blir bladet så slött på mandolinen så att man blir helt matt av att använda den och skivorna blir då inte alls fina. Det har då bara diskats för hand och jag har varit så jäkla försiktig med bladet. Det är dock möjligt att slipa bladet men som original så var det inte bra.
elva månader sedan
Johannes
elva månader sedan
Helt underbar. Det har helt plötsligt blivit lite roligare i köket.