Nu introducerar vi en ny modell av den uppmärksammade och prisbelönta mandolinen med keramiskt blad, som fått bäst i test i Icakuriren (2011), Allt om mat (2010) och Aftonbladet (2010).
Den nya mandolinen är storleken större och anpassad efter kraven i restaurangköken. Den är enkel att använda, utan monterande och lösa delar. Välj tjocklek från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller skärpan i många år. Den påverkas inte av syror och kan omöjligen rosta. Ställbar i fyra lägen.
Mått: 36 x 13 x 1,5 cm.
Nu introducerar vi en ny modell av den uppmärksammade och prisbelönta mandolinen med keramiskt blad, som fått bäst i test i Icakuriren (2011), Allt om mat (2010) och Aftonbladet (2010).
Den nya mandolinen är storleken större och anpassad efter kraven i restaurangköken. Den är enkel att använda, utan monterande och lösa delar. Välj tjocklek från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller skärpan i många år. Den påverkas inte av syror och kan omöjligen rosta. Ställbar i fyra lägen.
Mått: 36 x 13 x 1,5 cm.