Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du flera olika köttklubbor och biffbankare. En kötthammare är perfekt att använda när du ska platta till ditt kött och göra det mörare. Vi har bland annat en rejäl biffklubba i aluminium med träskaft.
Med en köttbankare är det enkelt för dig att banka ut kött som är segare. När du bankar ut kött med en köttklubba blir det betydligt mycket mörare! När du ska göra en schnitzel är det mycket viktigt att ha rätt verktyg för att ha möjlighet att banka köttet tunt nog. Då behöver du en rejäl köttklubba! Banka på köttet försiktigt i början, använd dig av en köttklubba med naggar. När köttet har blivit lite mjukare och släppt efter kan du fortsätta försiktigt att banka över köttet.
Här finner du även en biffyxa. Du hittar här flera olika modeller av köttyxor. Vi har även en rejäl biffbultare från Skeppshult. Denna kraftiga biffbultare är mycket tung för att få bästa resultat, den väger 1,6 kilo. Den är tillverkad i gediget gjutjärn.