Bagaren och Kocken AB

Kryddkvarnar

Vad är värre än för dåligt kryddad mat? Självklart finns det massvis med saker som är värre men det är verkligen tråkigt när bra råvaror går förlorade bara för att det snålats med saltet eller pepparn. Man känner smakerna men de är som en svag skugga eller en dålig kopia av hur gott man vet att det egentligen kan smaka.

Undvik den känslan och se till att du har rätt salt- och pepparkvarnar hemma i köket. Kryddkvarnar är det enklaste köksredskapet att använda vid kryddning av maten. Det är dessutom det i särklass snyggaste och mest eleganta sättet.

På Bagaren och Kocken hittar du kryddkvarnar från de bästa tillverkarna. Med våra kryddkvarnar sätter man krydda på både maten och köket! Saltkvarnar och pepparkvarnar från till exempel Zassenhaus, Peugeot, Cole & Mason, Scanpan med flera. Vi har manuella klassiska kryddkvarnar och smarta elektriska kryddkvarnar. Vi har över 300 olika kryddkvarnar i vårt sortiment! Vi skickar dina pepparkvarnar och saltkvarnar med kort leveranstid och med en hög service hela vägen från lagerhylla till ditt kök. 

Kryddkvarnar