Kylskåp

Kylskåpet, det så viktiga kylskåpet. Denna vitvarornas vitvara. Skåpens skåp. Det är härifrån vi hämtar allt det som ska utgöra grunden i vår matlagning eller bakning. Utan kylskåpet hade vi haft det tufft. Framför allt så hade råvarorna haft det tufft att överleva. Precis så tufft som de hade det när kylskåp inte fanns och man fick hitta andra kreativa vägar för att hålla maten färsk.

När man ska köpa ett nytt kylskåp finns det två grundfaktorer som borde spela in. Det första är om kylen är bra rent funktionellt. Givetvis hur väl den håller maten färsk men även om den har några extrafinesser som gör livet lättare. Det andra som borde vägas in men - som allt för ofta inte gör det - är om kylskåpet är snyggt. Kylskåpet är förmodligen den enhet i köket som ensam tar upp den största ytan i köket. Att besudla den ytan med något stort, fult kylskåp är en skam. Kylskåpet är istället en stor möjlighet att liva upp sitt kök och sätta en prägel på det. Nästan som en genväg till att få ett snyggt kök.

På Bagaren och Kocken säljer vi bara snygga kylskåp från Smeg. Kylskåp av hög kvalitet som levereras på ett snabbt och smidigt sätt med en hög service. Vi har en stor variation när det gäller färg och storlekar på kylskåpen i vårt sortiment. 

Kylskåp