Mästerkocken Emilia Nilsson spenderar hela hösten ute på jakt, och det är hon ju inte
ensam om! Svampsäsongen är i full gång och allt fler tillbringar sina dagar ute i naturen.
Nedan kan ni läsa om hennes bästa lunchtips för dig som tänker vara ute i höst!
I videon får du se när Emilia själv lagar sina lunchrätter, samt hur hon styckar och tar tillvara på sitt kött efter jakt.
Svampen steker du med smör och grädde på en stekhäll. För att tillaga mackan använder hon ett toast-
järn som går att lägga rätt ner i den öppna elden. Det går även att steka mackan rätt på stekhällen.
Receptet hittar du längre ner på sidan!
Kebab i pita är tacksamt eftersom det kan ätas i handen. Emilia gör sin med fläskkarré, ratatouille,
rödlök, polkabetor och vitlökssås. Ett tips är att preppa så mycket du kan innan du går ut i skogen!
Zwillings nya Fresh and Save gör det enkelt att vakuumpacka köttet och såsen hemma.
Receptet hittar du längre ner på sidan!
Kaffet är viktigt för många när man är ute länge i skogen. Passa på att göra det över öppen eld!
Det är både gott och väldigt mysigt.
2 mackor
4 port.
Ratatouille
Kebab
Vitlökssås
Topping
Ratatouille
Vitlökssås
Kebab
Värm pitabrödet på muurikkan och fyll den med ratatouille, kebab, grönkål, salladsblad, polkabeta och rödlök. Toppa med vitlökssås och servera.