Laga mat ute med Satake

Laga mat ute med Satake

Emilia Nilsson har testat Satakes nya outdoor-sortiment och lagat två härliga maträtter över öppen eld.
Nedan får du se hur hon smashar en burgare på det smarta stekbordet och gör en mustig köttgryta i en
gjutjärnsgryta över elden. Recepten hittar du som vanligt längst ner på sidan.

Tisdagen den 31e maj kommer Emilia även hålla i en livesändning på vår instagram! Följ oss för att
inte missa det!

SMASHED BURGER

Emilia gör en smashed burger med ölkaramelliserad lök och tryffelmajo på det nya stekbordet från Satake.
Det har två sidor så att du kan steka t.ex. ägg, bacon och baka bröd på den platta sidan och grilla på den räfflade.
Den platta sidan har även en avrinningsyta så att dina råvaror inte riskerar att bli kokta.

MUSTIG KÖTTGRYTA MED FLATBREAD

Denna mustiga gryta på högrev, rökt sidfläsk och rödvin kokas i en rejäl gjutjärnsgryta från Satake. Den
går att ställa direkt i glödbädden eller hänga upp i en tripod. Med hjälp av det smarta handtaget lyfter du
enkelt av grytan från elden med en stark pinne eller ett par rejäla grillhandskar.

365 dagars öppet köp

Fri frakt över 500 kr*

Köksglädje sedan 2005