
Nicolas Vahé
Hans namn är Nicolas Vahe! Han föddes i Amiens i norra delen av Frankrike. Är utbildad kock och konditor på "Pic Valence" - en fransk 3-stjärnigt Michelin restaurang. Efter det utbildad som chocolatier på Daniel Giraud Valence - en världsberömd chocolatier - ofta firad i Frankrike som den bästa Chocolatier.
År 2000 kom han till Danmark och började arbeta som konditor vid Falsled Kro på Fyn. Han tillbringade de närmaste 3 åren på Fyn, varefter Han erbjöds ett jobb som konditor på Fakkelgården i södra Jylland.
År 2007 startade han sitt eget märke av specialiteter, från sina egna recept. Med erfarenheter från sitt arbetsliv som kock, gav det honom en god förståelse för vad folk gillar. han tycker att kombinera traditionella recept med "det moderna köket" och hitta ny inspiration från hela världen. Ett nära samarbete med råvaruproducenter i Frankrike och Italien ger en jämn hög kvalitet och god smak.
-
193 kr (ord rek 199 kr)
-
79 kr
-
89 kr
-
229 kr
-
199 kr
-
89 kr
-
229 kr
-
149 kr
-
79 kr
-
49 kr
-
749 kr
-
279 kr
-
79 kr
-
129 kr
-
205 kr
-
49 kr
-
45 kr
-
45 kr
-
45 kr
-
69 kr
-
129 kr
-
89 kr
-
49 kr (ord rek 69 kr)
-
119 kr
-
45 kr
-
49 kr
-
99 kr
-
39 kr