Utomhus - året runt - privat och professionellt
OFYR är utformad för stunder av gemenskap. Konceptet introducerades först i Nederländerna 2015 och säljs nu i mer än 80 länder. Den ursprungliga tanken vid skapandet av OFYR kom utav grundarens önskan om att förvandla matlagning utomhus från en ensamaktivitet till en gemensam. Enkelheten, mångsidigheten och designen skapar tillsammans ett helt nytt sätt att laga mat och umgås på utomhus. OFYRs mångsidighet märks genom alla de olika tillagningssätt som finns. Allt ifrån att halstra färsk röding eller steka hemgjord hamburgare på stekhällen, göra risotto med woken, helgrilla på grillspetten eller värma glögg på vintern. OFYR passar överallt och fungerar som en samlingspunkt året om. Det är inte bara privatpersoner som älskar OFYR - Restauranger, hotell och konferensanläggningar använder OFYR för att förhöja känslan, komma närmare gästerna och erbjuda en matupplevelse utöver det vanliga. Kockar älskar dess mångsidighet och det funkar lika bra för ett litet intimt event som för stora festivaler och andra evenemang.