Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

SMART FÖRVARING

POP-behållare från OXO passar särskilt bra till förvaring av dina torrvaror. Förvara matvaror på ett praktiskt och stilrent sätt tack vare den
eleganta designen. Behållarna finns i olika storlekar, vilket gör att du smidigt förvarar allt från spaghetti, havregryn, löst te och kaffebönor.

De praktiska behållarna är tillverkade i BPA-fria material och de tål maskindisk för smidig rengöring. Därutöver är de lufttäta och gör att 
varorna håller sig färsk längre. Locket har en unik tryckfunktion som garanterar just det här, samtidigt som den fungerar som ett handtag
när det öppnas. De avrundade hörnen gör det lätt att hälla ut innehållet och den smarta designen gör att behållarna enkelt kan staplas
för platssparande förvaring.

6 vardagshjältar i köket som nått ikonstatus

Psst! OXOs produkter har livstidsgaranti.

En vitlökspress som gör jobbet lekande lätt

Salladsslunga – servera näringsrik sallad på nolltid

Mandolin 2.0 – mandolinen som kan skära på 21 olika sätt

Smart förvaring - håll dina råvaror fräscha längre

Stabilt köksmått – praktiskt taget omöjligt att mäta fel!

Stabilt köksmått – välj den storlek som passar dig bäst! 

Upptäck OXOs gedigna sortiment här

RECEPT

Rödbetssallad (4 pers.)

  • 600 g rödbetor
  • 150 g fetaost
  • 2 msk god olivolja
  • salt och peppar
  • 75 g valnötter
  • färska kryddörter t.ex. körvel/persilja

Gör så här

  1. Skala rödbetorna med OXO potatisskalare. Släng skalen. Fortsätt skala rödbetorna i långa tunna strimlor med OXO potatisskalare. Lägg rödbetsstrimlorna i en skål och tillsätt smulad fetaost, olivolja, salt och peppar.
  2. Lägg upp salladen på ett fat och strö över hackade valnötter och färska kryddörter.

Avocrunchies (4 pers.)

  • 2 mogna avocador
  • 100 g keso
  • 1-2 msk citronsaft
  • salt och peppar
  • 2 msk pinjefrön
  • 6 skivor parmaskinka
  • 4-8 rågkex e.dyl.
  • 1 schalottenlök
  • färska kryddörter

Gör så här

  1. Halvera avocadorna och ta bort kärnan. Skrapa ur avocadoköttet med en sked, lägg det i en skål och mosa lätt. Vänd avocadoköttet med keso och smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  2. Rosta pinjefröna gyllene i torr stekpanna. Låt dem svalna på bakplåtspapper. Rosta 2 skivor parmaskinka i den torra stekpannan, så att skinkan blir spröd.
  3. Bred avocadokräm på ett par spröda rågkex och avrunda med skivor av parmaskinka. Dekorera med resten av avocadokrämen, lökringar, rostad krossad parmaskinka, hackade pinjefrön och färska kryddörter.

Tips! Rågkex och liknande håller sig spröda och fräscha länge i OXO Popcontainers

Avokadosallad med lax

  • 3 avokador
  • 1 liten melon, eventuellt cantaloupe-/honungs-
  • 1 citron
  • 600 g laxfilé utan skinn
  • 200 g späda salladsblad/salladsblandning 
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk grov senap
  • ½ msk flytande honung
  • ½-1 dl god olivolja
  • salt och peppar
  • bröd

Gör så här

  1. Halvera avocador och melon och ta bort kärnorna. Gör kulor av avocado- och melonköttet med en sked eller ett parisienne-järn (ett halvkuljärn). Lägg avocado- och melonkulorna i en skål och pressa över citronsaft. Skär den färska laxen i tärningar och lägg den i skålen.
  2. Nyp eventuellt av de grova ändarna av salladsbladen och skölj salladen noga. Slunga salladen i en OXO Salladsslunga.
  3. Senapsdressing: Rör ihop äppelcidervinägern med senap och honung och droppa långsamt i oljan under kraftig omrörning tills dressingen är färdig. Smaka av dressingen med salt och peppar.
  4. Vänd ner hälften av dressingen med salladsbladen och tillsätt lax, avocado och melon. Lägg upp avocadosalladen på ett fat och servera med resten av senapsdressingen och ett gott bröd.

Tips! Kom ihåg att frysa färsk lax/fisk i 24 timmar före användning. Du kan också använda annan rå fisk som hälleflundra eller torsk.  

oxo.png (1)

Oxo

Ergonomi, genomtänkt design, enkel användning och hög kvalité. Det är vad som står i centrum för OXO, och just därför har vi på Bagaren och Kocken samlat några av de absolut bästa produkterna från denna amerikanska tillverkare. Hur många av oss har inte kämpat med en obekväm potatisskalare eller en trög vitlökspress? Grundaren Sam Farber tröttnade på det onödiga slitet. Han visste att han kunde skapa bättre lösningar… och det gjorde han.

Sedan starten för 30 år sedan har OXO fortsatt sträva efter en sak: att göra vardagen bättre. Här arbetar man för bättre design, bättre funktionalitet och bättre erfarenhet i det vardagliga köksarbetet. OXO har vunnit hela 278 priser för innovation och design och är sedan länge en av de ledande tillverkarna av husgeråd i USA. I vårt sortiment hittar du flera smarta produkter som passar utmärkt i vardagen och täcker allt från bakning till servering.

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken