Koda 16 gas-pizzaugn

Koda 16 gas-pizzaugn

6 490 kr

Baka med gas och slipp sot och koldamm. Oonis Koda 16 är en stor pizzaugn för utomhusbruk med en stor bakarea. Du har plats att grädda riktiga familjepizzor på upp till 40,6 cm i diameter eller ställa in ugnsfasta fat med potatis, fisk eller andra läckra rätter. Pizzaugnen värms upp med propangas på samma sätt som en gasspis och -grill. Den blir varm på bara 20 minuter och når en maxtemperatur på hela 500°C, vilket gör det möjligt att baka pizzor på bara 60 sekunder, precis som i Neapel. Det är lätt att tända din Koda 16 med den inbyggda tändaren, och gasen ansluts direkt till grillen med en slang.

Med till den nya Ooni-ugnen får du en pizzasten av kordierit samt ett häfte med recept och bra tips. Slang och regulator köps separat (finns här).

  • Färdig att baka på bara 20 minuter
  • Gott om plats till familjepizzan
  • Värms med hjälp av propangas
  • Med inbyggd tändare
  • Innovativ L-formad flamma
Finns i Göteborgsbutiken
Recensioner
4.9 Baserat på 8 betyg
Pål Stian Ø
Färdig pizza på 90 sekunder. Kungligt resultat. Lätt att rengöra. Kan vara lite knepigt att tända.
Översatt från Norska
Christian W
Kanon
Väldigt nöjd! Blir väldigt goda pizzor och allt är så enkelt. Att tänka på är kopplingen till gasolen. Fick jobba länge för o få på slangen. Kan va handhavandefel men slangen var standard men inbillade mig att den var en dimension för liten gick efter lite vilka dock!
Mikael
Superprodukt!! Gjorde hela skillnaden 🤩👍
Pontus
Nyligen inköpt, enkel installation (5 min). Lite knepigt med slangen till regulatorn som är svår att få på. Resultatet efter första testpizzorna är dock lysande. Efter hand kommer säkert resultatet bli ännu bättre (att få perfekt runda pizzor, rätt tid inne etc). Klart köpvärd. Har testat den mindre men den var svårare att använda och vi brände några pizzor i kanten då.
OoniKoda 16 gas-pizzaugn

Baka med gas och slipp sot och koldamm. Oonis Koda 16 är en stor pizzaugn för utomhusbruk med en stor bakarea. Du har plats att grädda riktiga familjepizzor på upp till 40,6 cm i diameter eller ställa in ugnsfasta fat med potatis, fisk eller andra läckra rätter. Pizzaugnen värms upp med propangas på samma sätt som en gasspis och -grill. Den blir varm på bara 20 minuter och når en maxtemperatur på hela 500°C, vilket gör det möjligt att baka pizzor på bara 60 sekunder, precis som i Neapel. Det är lätt att tända din Koda 16 med den inbyggda tändaren, och gasen ansluts direkt till grillen med en slang.

Med till den nya Ooni-ugnen får du en pizzasten av kordierit samt ett häfte med recept och bra tips. Slang och regulator köps separat (finns här).

ooni-koda-16-pizza-oven-gas-powered-30mbar-80220014-44933-2
Loading...