Forge stekpanna/grillpanna 28 cm, kolstål

Nyhet

Forge stekpanna/grillpanna 28 cm, kolstål

635 kr
Finns ej Göteborgsbutiken

För hemmakocken som söker samma prestanda och stekyta som på en professionell restaurang är en stekpanna i kolstål det ultimata verktyget. Zwilling Forge är skapad för just detta – att ge dig fullständig kontroll över värmen och en oslagbar stekyta på allt från biffar och potatis till grönsaker och fisk.

Kolstålets överlägsna egenskaper

Kolstål leder värme snabbt och effektivt och tål extremt höga temperaturer, vilket gör pannan idealisk för både stekning på spisen och för användning i ugnen eller på grillen. Den solida pannkroppen har en bred botten med ett diamantmönstrat ytskikt, vilket ger en intensiv kontaktvärme och en extra smakfull stekyta.

Skapa din egen naturliga non-stick-yta

Pannan kräver en förbehandling där du bränner in olja för att bygga upp en naturlig "non-stick"-yta. Med tiden utvecklar pannan en mörk patina som bara blir bättre och bättre. Denna patina fördjupar smaken på maten och minskar behovet av fett. För att skydda denna yta rekommenderas handdisk med enbart varmt vatten, och pannan ska torkas noggrant efteråt. Med rätt skötsel är detta en trogen partner i köket i många år framöver.

Fri frakt över 500 kr*
365 dagars öppet köp
Experter sedan 2005
Forge stekpanna/grillpanna 28 cm, kolstål

För hemmakocken som söker samma prestanda och stekyta som på en professionell restaurang är en stekpanna i kolstål det ultimata verktyget. Zwilling Forge är skapad för just detta – att ge dig fullständig kontroll över värmen och en oslagbar stekyta på allt från biffar och potatis till grönsaker och fisk.

Kolstålets överlägsna egenskaper

Kolstål leder värme snabbt och effektivt och tål extremt höga temperaturer, vilket gör pannan idealisk för både stekning på spisen och för användning i ugnen eller på grillen. Den solida pannkroppen har en bred botten med ett diamantmönstrat ytskikt, vilket ger en intensiv kontaktvärme och en extra smakfull stekyta.

Skapa din egen naturliga non-stick-yta

Pannan kräver en förbehandling där du bränner in olja för att bygga upp en naturlig "non-stick"-yta. Med tiden utvecklar pannan en mörk patina som bara blir bättre och bättre. Denna patina fördjupar smaken på maten och minskar behovet av fett. För att skydda denna yta rekommenderas handdisk med enbart varmt vatten, och pannan ska torkas noggrant efteråt. Med rätt skötsel är detta en trogen partner i köket i många år framöver.

Forge stekpanna/grillpanna 28 cm, kolstål