Bagaren och Kocken AB

Pepparkaksformar

Vad är egentligen det bästa med julen? Alla som berörs av julen på något sätt har ett eget personligt svar. För vissa kan det vara tomten eller presenterna, för någon annan kan det vara att få träffa de man älskar. För någon annan kan det vara pepparkakor. Vi på Bagaren och Kocken har allihop olika favoritsaker med julen. Det vi alla har gemensamt är ändå att vi älskar pepparkakor och pepparkaksbaket.

Det fina med just pepparkaksbaket är att det kan inkludera allt det härliga med julen; härliga dofter, goda, spännande smaker och att gör något tillsammans med människor man gillar. Pepparkakor och därför också pepparkaksformar är en väldigt naturlig del av julen.

På Bagaren och Kocken har vi klassiska pepparkaksformar för att baka pepparkakshjärtan, pepparkaksgubbar, pepparkaksgummor, pepparkaksgrisar, pepparkaksänglar eller varför inte en pepparkaksmustach? Bygg ett häftigt pepparkakshus med en av våra pepparkaksformar eller skapa trevlig julstämning med en rolig tomte och släde! Alla tänkbara sorters klassiska eller roliga pepparkaksformar hittar du hos oss på Bagaren och Kocken.  

Pepparkaksformar