Popcorn går att göra på lite olika sätt - på spisen, på grillen, i micron, i popcornmaskinen
eller i en festlig popcornvagn! Om du är en som gillar detta klassiska snacks är den 19/1 verkligen
en dag att fira - då är det den internationella popcorndagen! Vi firar genom att bjuda på
erbjudanden och recept!
Hur gott är det inte med varma nypoppade popcorn? Något som gör dem ännu godare
är att smaksätta dem. Här kommer mina favoriter som garanterat imponerar.
Poppa dina popcorn i olivolja samtidigt som du smälter choklad. Tillsätt en skvätt olivolja i chokladen. Häll över den varma chokladen, tillsätt havssalt och blanda ordentligt.
Använd chiliolja när du poppar dina popcorn. Tillsätt fänkålskärnor medan popcornen är varma. För lite extra styrka kan du strö över lite extra chiliflakes.
Poppa popcornen i en kastrull. Smält 50 gram smör i en annan kastrull. Blanda smör och popcorn och en stor näve parmesanost. Mums!
Poppa popcornen i kokosolja i en kastrull. Häll 1 dl sirap, 1 1/2 dl socker och 1 msk kokosolja i en annan kastrull. Låt det koka upp och koka i 3–4 minuter eller tills det har börjat tjockna. Ta av från värmen och blanda ner 1/2 tsk bikarbonat och häll snabbt över popcornen och blanda. Häll ut popcornen på ett bakplåtspapper och låt svalna.