Bagaren och Kocken AB

Pralinformar och tillbehör

Vi på Bagaren och Kocken älskar choklad. Vi älskar det så mycket att vi inte riktigt vet var vi ska börja. Vi älskar alla delar av chokladen; varje liten beståndsdel. Vi älskar all sorts choklad och vi kan inte bestämma oss för vilken sort vi älskar mest. En sort som vi vet att vi älskar alldeles extra mycket är praliner.

Dessa små härliga praliner som kan varieras i all oändlighet utan att man får nog. Få bakverk eller maträtter kittlar kreativiteten så som praliner gör. Smakkombinationerna kan experimenteras fram i en evighet. Det absolut roligaste med praliner är att man med hjälp av pralinformar och pralintillbehör enkelt kan göra sina egna himmelska praliner.

Det är roligt och enkelt att göra sina egna chokladpraliner. Bagaren och Kocken har chokladformar i silikon som gör att chokladen lätt lossnar ur formen. Vi har också chokladverktyg som gör det lättare att hantera och tillreda chokladen. Vi har chokladpralinformar i olika formar, storlekar och material från pålitliga tillverkare som gör det till ett rent nöje att göra egna hemmagjorda chokladpraliner. 

Pralinformar och tillbehör