Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Vad använder proffsen hemma?

Vilka redskap använder kockarna själva hemma i sina kök? När kockrocken hängs upp för dagen
och middagen med vännerna ska kokas ihop, vad är det då för prylar som åker fram? Vi lät fem personer från
Sveriges mat- och vin-elit laga mat ihop. Scrolla ner för att se resultatet och kockarnas favoritprodukter!

THOMAS SJÖGREN VÄLJER SCANPAN

Thomas Sjögren är stjärnskottet som vann Kockarnas kamp 2018 och Årets Kock 2015. I båda tävlingarna blev han den yngsta segraren någonsin. Tidigare har Thomas varit medlem i Juniorkocklandslaget och var då med och tog silver i såväl Nordiska Mästerskapen som Culinary World Cup. 

Utvalda serier från Scanpan

I Scanpans sortimentet finns stek- och kokkärl av alla dess slag, allt från belagda pannor av återvunnen aluminium
till kopparpläterade sauteuser och långpannor. Scanpans stekpannor har prisats i produkttester och hjälpt kockar att
vinna prestigefulla tävlingar, såsom SM, EM och VM i matlagning. En stekare i världsklass, helt enkelt! 

STS

Scanpan STS är en serie stek- och kokkärl i högkvalitativt, blankpolerat stål. Kärlen utmärker sig med en smakfull design och smarta detaljer, såsom hällpip och måttskalor på kastruller och grytor samt gjutna handtag som håller sig svala en längre tid. Locken har även inbyggda durkslag. Stekpannorna i serien har likadana handtag som stekpannorna från Pro IQ, vilket gör att dessa matchar snyggt med varandra.

STS är ugnssäker upp till 250 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

CTX

Vinnarpannan! 2016, 2017 och 2019 har stekpannan vunnit Bäst i Test av Aftonbladets stekpannetest.

Non-stick-beläggningen är såpass stark att den klarar av stålredskap utan att ta skada!

Alla CTX-produkter är uppbyggda av fem lager rostfritt stål varvat med aluminium. Om man räknar med lagren av Stratanium består kärlen av sju lager.

Konstruktionen ger en optimal värmespridning och produkterna är ugnssäkra upp till 260 grader, samt funkar på induktion.

HaptIQ

Scanpan HaptIQ är en serie av köksredskap som förenar hög prestanda och strukturen hos en gjutjärnspanna. Den innovativa non-stick-beläggningen, känd som Stratanium+, utmärker sig för att vara en av de mest robusta på marknaden och erbjuder samma enkelhet i rengöring och användning som traditionella non-stick-pannor. Den här serien har en unik konstruktion med fem lager rostfritt stål och aluminium, en design som speglar den populära CTX-serien. HaptIQ-serien kommer med en polerad finish med spegeleffekt. Dessutom är dessa köksredskap ugnssäkra upp till 260 grader och kompatibla med alla värmekällor, inklusive induktion. 

FRIDA RONGE VÄLJER YAXELL

Frida Ronge var tidigare kökschef på restaurang vRÅ i Göteborg och är idag kulinarisk ledare för de rosade restaurangerna TAK och UNN på hotell At Six i Stockholm. 2013 fick hon utmärkelsen Årets Rising Star, där hon uppmärksammades för sina gastronomiska kvaliteter och ledaregenskaper. 

JENS DOLK VÄLJER RIEDEL

Jens Dolk är en krögare och vinexpert som har jobbat med mat och dryck i större delen av livet. Han syns ofta i TV och tidningar, där han delar med sig av sin gedigna vinkunskap. År 2011 gjorde Jens ”Mitt Kök Sverigeresan” tillsammans med Tommy Myllymäki för att lyfta närodlad, närproducerad svensk mat. Utöver den så har Jens skrivit sex böcker om vin och mat.

LOUISE JOHANSSON VÄLJER ZASSENHAUS

Louise Johansson vann första omgången av Sveriges Mästerkock 2011 och har sedan dess arbetat med mat. Förutom att driva bloggen Taste by Louise har hon skrivit flera kokböcker, lagat mat i tv, utbildat sig till sommelier samt jobbat på finkrogar såsom Salt & Sill och Upperhouse. Idag arbetar Louise som matstylist på ICA reklam.

SEBASTIAN GIBRAND VÄLJER GLOBAL

Sebastian Gibrand är en riktig tävlingskock med meriter från flera professionella tävlingar. Han har varit ledare för Svenska Kocklandslaget och fått äran att representera Sverige i Bocuse d’Or, där han vann silver 2019. Samma år stod han även som segrare i tv-programmet Kockarnas kamp. 2019 fick han även äran att laga den prestigefyllda Nobelmiddagen.

BARTENDERNS VAL: COCKTAIL CLUB

Idén till Cocktail Club kommer från Norge och personer med bakgrund i dryckesbranschen. Alla produkter är framtagna i nära samarbete med skickliga mixologer och bartenders. Stor omsorg har lagts vid detaljerna, för att säkerställa att produkterna passar till såväl amatörer som proffs. Här finns allt från shaker och strainer till cocktailsked, blandglas och ishink. Som komplement har Cocktail Club tagit fram en app med snygga drinkrecept och videos där redskapen demonstreras.

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken