365 dagars öppet köp

Fri frakt över 500 kr*

Köksglädje sedan 2005

Bulgur- och quinoasallad

Bulgur- och quinoasallad

15 min + 36 min tillagning i Versatile riskokare

4

Portioner

Du behöver

  • 2,5 dl ekologisk fullkornsbulgur och quinoa

  • 5 dl vatten

  • 2 krm salt

  • 1 st avocado

  • 40 g sojabönor

  • 1 st granatäpple

  • 40 g gula russin

  • 1 st broccoli

  • 1 st polkabeta

  • 1 knippe mynta

  • 1 knippe basilica

  • 100 g fetaost

  • 40 g rostade cashewnötter

  • Olja till stekning av broccoli

  • Salt

  • Peppar

Gör så här

  1. Häll i bulgur och quinoan i behållaren i riskokaren. Tillsätt vatten och salt och starta programmet ”Lentils”.

  2. Skär ner broccolin i buketter och stek till fin färg. Skiva broccolistjälken så tunt som möjligt.

  3. Dela granatäpplet och knacka ut kärnorna.

  4. Skiva betorna tunt.

  5. Dela avocadon i fina bitar, strimla basilikan och myntan och tillsätt örterna till önskad smak.

  6. Blanda alla ingredienser förutom fetaosten.

  7. Smula fetaosten över salladen innan servering.

365 dagars öppet köp

Fri frakt över 500 kr*

Köksglädje sedan 2005