Scanpan CTX

Vid spisen vill man ha kastruller, grytor och stekpannor som är hållbara och som gör vad som förväntas av dem. Om kokkärlen dessutom är snygga är det en härlig bonus. Scanpan har i serien CTX skapat kastruller, grytor och stekpannor som man verkligen kan lita på. Dessutom kan man lita på Scanpan CTX i flera år framöver.

Stekpannorna, grytorna och kastrullerna består av sju lager med fem lager av rostfritt stål och en non stick-beläggning i ytan. På så vis får man det bästa av två världar. Det rostfria stålets hållbarhet tillsammans med non stick-ytans praktiska funktionalitet bildar en riktig vinnare. Scanpan CTX stekpannor är många proffskockars favoriter.

CTX står för Ceramic Titanium Extreme och kokkärlen har en miljövänlig och giftfri beläggning som heter GreenTek. Scanpan CTX alla stekpannor, grytor eller kastruller fungerar på induktion, gas eller keramikhällar.

Köp din Scanpan CTX stekpanna, gryta eller kastrull online hos oss på Bagaren och Kocken. Vi har bra priser och erbjudanden på stekpannorna bland annat.
 

Scanpan CTX