Slowjuicer

Med en slowjuicer får du ut 30 % mer juice ur dina frukter och grönsaker än med en traditionell juicecentrifug. Denna juice skiktar sig inte och man utvinner mycket mer vitaminer när man använder sig av en slowjuicer. Den är inte bara riktigt effektiv, den är även mycket tyst. Detta passar perfekt för dig som är uppe tidigt och vill använda din slowjuicer även när familjen fortfarande sover.

Den passar även utmärkt för dig som har ett mycket hälsosamt liv. Att dricka juice är ett väldigt gott och enkelt sätt att få i sig vitaminer, mineraler, protein eller energi. Hos oss på Bagaren och Kocken har vi samlat ett stort sortiment av riktigt proffsiga slowjuicers som blivit bäst i test. Vi har produkter från varumärken som Omega, KitchenAid, Witt och Hurom.

De är inte bara väldigt bra, utan har även en riktigt snygg design. En slowjuicer fungerar på så sätt att den först krossar alla ingredienserna och sedan pressas de försiktigt genom en finmaskig sil. På grund av att den framställs på ett varsamt vis så bevaras vitaminer, enzymer och näringsämnen. 

Slowjuicer