Köksredskap & design på nätet
Fri frakt över 500,-
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

 

Vi på Bagaren och Kocken tycker att panini och varma mackor är det ultimata mellanmålet, kvällsmålet eller lunchen. Här hittar du smörgåsgrillar och paninigrillar som är mycket enkla att använda. En smörgåsgrill är perfekt när du har lite tid och snabbt behöver få i dig något som mättar länge. Dessutom finns det gränslöst med alternativ för att göra din varma smörgås eller panini till en sensation. En smörgåsgrill är perfekt att använda dagligen och kommer inte att göra dig besviken. Det är himmelskt gott!

Vi erbjuder smörgåsgrillar och paninigrillar som klarar att värma alla sorters bröd, i dessa kan du rosta smörgåsar som Ciabatta, Focacciabröd, naan, tortillas eller bagels. Vi har smörgåsgrillar och paninigrillar från kända varumärken som Breville som uppfann smörgåsgrillen samt t.ex. Tefal och Jamie Oliver. Dessa är enkla och smidiga att använda och även lätta att rengöra.

En smörgåsgrill och paninigrill i extra djup modell gör att de varma mackorna behåller all sin saftiga fyllning. Vi har även grillar med inbyggda skärmönster som gör det enkelt för dig att dela smörgåsarna med någon du gillar! 

 

PIZZA I PRINCESS PIZZA MAKER

Pizza med chevré & kyckling

  • Pizzadeg
  • Tomatsås
  • Riven ost
  • Kyckling
  • Pinjenötter
  • Chevréost

Gör så här:

  1. Förbered din pizzadeg. Använd en köksassitent för bästa resultat. När degen är redo trycker du ut den till en rund ring. Använd endast händerna för bästa resultat.
  2. Bryn kycklingen så att en får fin färg. För att undvika torr kyckling när pizzan är färdig kan du förkorta stektiden lite grann.
  3. Ta en slev pizzasås och fördela pizzasåsen över hela pizzan. Lägg sedan på riven ost, chevré och kyckling. När pizzan börjar få färg i kanterna lägger du på pinjenötter.
  4. Ringla över lite honung efter att pizzan har gräddats klart.
Gräddning: 10-15 minuter / 220 grader. Tillagningstid varierar beroende på metod. Håll koll på kanterna och lufta pizzan med en pizzaspade för att se till att den inte bränns underifrån.
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Fri frakt när du handlar för över 499 kr.
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Behöver du hjälp?
Du kan alltid nå oss genom att ringa fram till klockan 16:00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett email genom att klicka på länken nedan.
031-25 22 22