Smörgåsgrillar

Vi på Bagaren och Kocken tycker att panini och varma mackor är det ultimata mellanmålet, kvällsmålet eller lunchen. Här hittar du smörgåsgrillar och paninigrillar som är mycket enkla att använda. En smörgåsgrill är perfekt när du har lite tid och snabbt behöver få i dig något som mättar länge. Dessutom finns det gränslöst med alternativ för att göra din varma smörgås eller panini till en sensation. En smörgåsgrill är perfekt att använda dagligen och kommer inte att göra dig besviken. Det är himmelskt gott!

Vi erbjuder smörgåsgrillar och paninigrillar som klarar att värma alla sorters bröd, i dessa kan du rosta smörgåsar som Ciabatta, Focacciabröd, naan, tortillas eller bagels. Vi har smörgåsgrillar och paninigrillar från kända varumärken som Breville som uppfann smörgåsgrillen samt t.ex. Tefal och Jamie Oliver. Dessa är enkla och smidiga att använda och även lätta att rengöra.

En smörgåsgrill och paninigrill i extra djup modell gör att de varma mackorna behåller all sin saftiga fyllning. Vi har även grillar med inbyggda skärmönster som gör det enkelt för dig att dela smörgåsarna med någon du gillar! 

Smörgåsgrillar