Bagaren och Kocken AB

Tallrikar

Valet av tallrikar är och ska inte vara enkelt. För oss på Bagaren och Kocken är det dukade bordet viktigt och tallrikar är kanske den absolut viktigaste delen av det dukade bordet. Allt slit i köket leder ju ändå till slut fram till tallriken. Det känns synd att tallriken inte skulle kunna svara upp till den kärlek som lagts ner i maten som ligger på den.

Vi kan inte välja vilken tallrik som kommer kunna ge din matlagning mest kärlek men vi har samlat de bästa tallrikarna vi har kunnat hitta. Med en så stor variation och bredd som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Gillar du färgglada tallrikar har vi det. Gillar du klassiska tallrikar så har vi det. Vi har också en hel del djupa tallrikar och skålar.

På Bagaren och Kocken har vi tallrikar i porslin, keramik, melamin och emalj från märken som IB Laursen, Gerbera, Rice och Le Creuset med flera. Kända kvalitetsmärken som förhoppningsvis ska hjälpa dig att hitta rätt uppsättning av tallrikar. Vi levererar alltid med en hög service till bra priser.

 

Tallrikar