Köksredskap & design på nätet
Fri frakt över 500,-
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Varukorg Till kassan 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Till kassan 0 kr Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Till kassan 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Till kassan 0 kr Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Trancherknivar

 

En samling köksknivar är inte komplett om man inte har en trancherkniv, eller förskärare som det också kallas. Det finns naturligtvis ingen annan kniv i köket som kan tranchera som en trancherkniv. Men vad betyder tranchera? 

Att tranchera är att skära upp en bit kött, en kyckling eller en stek innan den ska serveras. Tranchering är en helt väsentlig del i tillagningen och serveringen av nästan all sorts kött. En bra trancherkniv kommer garanterat att göra hela köttupplevelsen bättre. Ibland vill man ha tunna skivor, som med en julskinka, och ibland vill man ha jämna centimetertjocka skivor som med en flankstek. Oavsett hur man vill ha sitt kött så kommer en bra trancherkniv, eller förskärare att utföra uppgiften galant. Man kan även använda en tranchergaffel, eller en stekgaffel för att hålla fast steken eller skinkan för att enklast använda sin trancherkniv.

På Bagaren och Kocken har vi trancherknivar av riktigt hög kvalitet. I vårt sortiment kan du välja mellan många olika trancherknivar och förskärare för att hitta den som passar just dig bäst. Från de bästa knivtillverkarna som finns, både japanska och västerländska. 

 

Behöver du hjälp?
Du kan alltid nå oss genom att ringa fram till klockan 16:00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett email genom att klicka på länken nedan.
031-25 22 22
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Fri frakt när du handlar för över 499 kr.
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005

Senaste recensionerna

Populära varumärken