Bagaren och Kocken AB

Vattenkokare

Med en vattenkokare sparar du tid och energi. Det går snabbare att värma upp till exempel tevatten eller potatisvattnet i en vattenkokare än att göra det på spisen och är dessutom mer energisnålt. Med en värld där energifrågan är en av de mest svårlösta är varje gärning som sparar på energin ett välkommet tillskott. Om alla hade använt en vattenkokare varje gång man skulle koka vatten så hade vi både sparat energi och haft mer tid över för att kunna lösa andra problem.

Vattenkokare är dock inte bara funktion. Med rätt vattenkokare blir köket en snyggare plats att vara på. Färgglada vattenkokare kan samspela med de övriga köksmaskinerna och köksinredningen för att skapa en trevlig helhetskänsla i köket. Hos oss hittar du allt från vattenkokare retro eller i glas.

Bagaren och Kocken har valt ut ett stort sortiment av snygga, prisbelönta och effektiva vattenkokare. Från kvalitetsmärken som Dualit, KitchenAid, Smeg, och Alessi. Samtliga vattenkokare som vi säljer är av bra kvalitet, är snabba och relativt tysta. Vår service är erkänt hög och om du beställer din vattenkokare från oss kan du känna dig trygg och säker. 

Vattenkokare