Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Ett batteri – oändliga möjligheter

Upptäck det nya kraftfulla sladdlösa systemet och laga mat utan sladd. Det växter med dig, oavsett vad du behöver.
Samma löstagbara batteri driver alla sladdlösa KitchenAid Go-apparater, så att du kan koppla ur dem och slippa en massa sladdar.

Välj din första apparat med batteri

Börja med att köpa en av de sladdlösa apparaterna
med ett batteri som ingår.

Utöka din samling

Batteriet passar alla andra apparater,
så nu kan du köpa apparater utan batteri.

Var flexibel med ett reservbatteri

Om du vill ha ett extra batteri som alltid är redo
att användas kan du köpa det separat.

Känn dig fri att laga mat var du än är

Med ett enda löstagbart batteri kan du tillaga de recept som du älskar – vart som helst.
Vår vän Emilia Nilsson testade det nya systemet KitchenAid Go i sitt utekök. Hon bjuder på
ett härligt recept på foccacia-macka att njuta av i vårvärmen. Matlagning ute har aldrig varit enklare!

Surdegsfocaccia

2 stycken

Du behöver

  • 200g surdeg (matad)
  • 680g vatten
  • Cirka 900 g vetemjöl manitoba cream
  • 18 g salt

Gör så här

  1. Börja med att mata din surdeg. Runt klockan 8 på morgonen.
  2. Addera Lika delar vatten och vetemjöl ex 120 g vatten och 120g vetemjöl i surdegen.
  3. Rör den slät och låt stå i ca 25 graders temperatur tills den blir bubblig och doftar friskt syrligt. Till cirka klockan 12.
  4. Klockan 12 rör du ihop vetemjölet, vattnet, saltet och 200g av surdegen. Rör bara ihop tills de är blandat, knåda inte. Täck över skålen med en bakduk. Låt stå i 3 timmar!
  5. Klockan 15 viker du degen över sig själv från alla fyra kanter, då stärks glutentrådarna i degen. Blöt händerna med kallt vatten innan så fastnar inte degen på dina händer.
  6. Du ska vika degen tre gånger med 30 minuters mellanrum.
  7. Låt vila ca 30 minuter innan du formar till bröden. (Nu ska degen ha växt i storlek ca 50 % och upplevas bubblig inuti) Annars låter du den jäsa lite till!
  8. Häll ut degen på mjölat bakbord och forma till två delar, dra lätt i degens kanter och vik dem mot mitten tills den är rund i formen. Mjöla dom och lägg över i mjölade jäskorgar alternativt skålar med mjölade bakdukar i.
  9. Täck med bakduk och ställ in för att kalljäsa i kylen över natten.
  10. Sätt ugnen på 250 grader. Ställ in ett bakstål/baksten i mitten av ugnen och en plåt med vatten i längst ner. Ta ut degarna i jäskorgarna och stjälp upp i varsin ugnsform som du ringlar olivolja och lite flingsalt i botten på. Låt stå framme och bubbla till sig lite ca 1 timme. Ringla över olivolja över degen och blöt händerna innan du gör hål med fingrarna i foccacian samtidigt som du sträcker ut den i formen till ca 3-4 cm tjocklek. Strö över flingsalt och grädda i 225 grader i ca 25 min tills innertemperaturen är 98 grader. Ta ut bröden och låt svalna! 

Kräm med soltorkade tomater

Du behöver

  • 1/2 burk soltorkade tomater (häll av oljan)
  • 3 dl cream fraisé
  • Salt
  • Svartpeppar 

Gör så här

  1. Addera alla ingredienserna till krämen och mixa ihop med mixerstav,
    smaka av med salt och peppar.

Örtsmör 

Du behöver

  • 1 kruka basilika
  • 1 näve bladspenat
  • 1 näve persilja
  • 3 dl olja
  • 200 g smör
  • Flingsalt

Gör så här

  1. Värm oljan till minst 60 grader.
  2. Addera alla örter i blendern och häll i oljan. Mixa slätt.
  3. Sila ur örtresterna ur oljan och addera både örtresterna och lite av oljan i smöret tillsammans med flingsalt
    (man silar ur resterna för att kunna spara oljan som blir kvar längre).
  4. Vispa ihop smöret med en visp!

Topping

Du behöver

  • 2 st burrata
  • 100 g skivad rostbiff av nöt eller viltkött
  • 1 påse (65 g) ruccola
  • 0,5 citron
  • 1 kruka basilika
  • 8 st Körsbärstomater 

Gör så här

  1. Dela brödet i halvor så att du kan göra en lämplig macka.
  2. Pressa lite citronsaft på ruccolan. Skär tomaterna i skivor.
  3. Bred på örtsmör på ena brödet, toppa med ruccola, lägg på burrata och skär upp dom lite och toppa med rostbiff. Bred på tomatkrämen på lockets insida och toppa med tomater, basilika, olivolja och salt och peppar!
  4. Lägg på locket och njut!

Gold Innovation Award - för det sladdlösa systemet KitchenAid Go

Spännande nyheter! Det sladdlösa systemet KitchenAid Go har vunnit 2024-års Grand Prix de l'Innovation av Foire de Paris,
som hyllar de mest anmärkningsvärda innovationerna för hemmet. Utmärkelsen presenteras av Foire de Paris, Europas största
mässa för detaljhandeln som uppmärksammar större konsumenttrender och produkter som gör skillnad för kunderna.

Just nu erbjuder vi 90 dagar pengar tillbaka garanti om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din KitchenAid Go. Läs mer här. 

Marknadens bredaste sortiment

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken