Globalknivar

Det är nu ca 25 år sedan Global lanserade knivarna i Sverige. De svenska proffskockarna tog snabbt emot Globalknivarna till sina hjärtan. Samtliga knivar slipas för hand i Japan och kockkniven får på så sätt sina goda egenskaper tillsammans med ett högklassigt stål.

Vi säger inte att Globalknivar är de bästa köksknivarna i världen. Allt beror på vad man vill få ut av sin kniv. En del kan nöja sig med att skära precis allt med sin gamla slöa brödkniv hela livet. Andra har högre krav än så med en skärpt slipning. Den ambition vi har med Globals knivar är att saluföra produkterna som med tanke på form och funktion inte lämnar något övrigt att önska. Det är bara du som avgör om vi lyckats med den höga målsättningen.

Bagaren och Kocken har Sveriges största sortiment av Globalknivar online och du kan välja bland flera olika knivset utefter dina behov. I vårt sortimentet kan du bland annat hitta filékniv, skalkniv, trancherkniv, santokukniv och mycket mera. Global erbjuder även andra saker som du kan tänkas behöva i ditt kök så som skalare, förkläden och skärbrädor med mera. Vi har alltid många av knivarna på lager vilket gör att vi kan leverera snabbare än någon annan och dessutom har vi bra priser. 

Globalknivar