Snart är det dags att börja laga lite julmat! Vi har samlat ett gäng hjälpsamma köksprodukter så att
du kan planera och förbereda dig i köket för all härlig matlagning!
Har du en förkärlek till naturens smaker? Vad sägs då om att bjuda på en drink med Äpple, gran och örter på nyårsminglet? På torsdagen den 14:e hälsar vi på hos Det Vilda Skafferiet och kör en livesändning med tema Julmingel! Gustav bjuder på bland annat härliga Jul-Spritz, och Simon tillagar Eldad enrisrökt fjällröding och avslutar med en härlig Saffransglass med rostad pepparkaksmaräng och slånbärssirap. Det Vilda Skafferiet bjuder på grymma tips kring både tilltugg och drinkar för julminglet - så sätt en påminnelse direkt för detta vill man inte missa! Kl 18:00 den 14:e december!
6-8 port
Till servering
Hon visar oss hur hon går tillväga på sin Kamado Sumo. Hon gör sin glace med julmust och serverar
julskinkan i ett mjukt tunnbröd med hemgjord senap och krispig kålsallad.
Jansson med jordärtskockor, glaserad julskinka eller snabbstekt kål med het yoghurt?
Recepten hittar du längst ner på sidan.
Ugn 200°
Ugn 225°
4 portioner
HET YOGHURT
4 portioner
Tillbehör