Stavmixer

Med en praktisk stavmixer så kan du mixa direkt i en kastrull eller i en bunke. Du kan bland annat tillaga barnmat, puréer och shakes. Vi säljer mycket bra stavmixrar från varumärken från bland annat Bamix, Bosch, Dualit, Electrolux, KitchenAid, Kenwood och TurMix.

Du kan även använda produkten till att mosa grönsaker och kött. En mixer är ett mycket viktigt redskap i ditt kök. Under denna kategori har vi samlat de allra bästa stavmixrarna som finns på marknaden idag. Med smarta tillbehör kan du enkelt krossa is, vispa, hacka färska grönsaker och nötter. Det finns även tillbehör som kan skiva, riva, blanda och knåda. I vårt sortiment hittar du produkter i rostfritt stål och plast.

Ett köksverktyg som är perfekt för dig som är på språng och kanske snabbt vill blanda ihop fräscha smoothies. Den kan enkelt ersätta din blender och köksmaskin. Den fungerar även mycket bra till andra små arbetsuppgifter i köket. Dessa produkter är inte bara mycket effektiva. De har även en snygg design som ser mycket bra ut i köket, även om man inte använder dem. 

Stavmixer