Bagaren och Kocken AB

Stavmixer

Med en praktisk stavmixer mixar du direkt i din kastrull eller i din bunke. Du kan bland annat göra barnmat, puréer och shakes. Vi säljer mycket bra stavmixrar från varumärken från bland annat Bamix, Bosch, Dualit, Electrolux, KitchenAid, Kenwood och TurMix.

En stavmixer använder du främst till att mosa grönsaker och kött. En stavmixer är ett mycket viktigt redskap i ditt kök. Under denna kategori har vi samlat de allra bästa stavmixerna som finns på marknaden idag. Med smarta tillbehör till din stavmixer kan du enkelt krossa is, hacka färska grönsaker och nötter. Det finns även tillbehör som kan skiva, riva, blanda och knåda. Det finns tillbehör som extra behållare och extra skarpa knivblad. Här hittar du även en stavmixer i rostfritt stål och en stavmixer med visp.

En stavmixer är perfekt för dig som är på språng och kanske snabbt vill blanda ihop fräscha smoothies. Den kan enkelt ersätta din blender och köksmaskin. Den fungerar även mycket bra till andra små arbetsuppgifter i köket. Dessa produkter är inte bara mycket effektiva. De har även en snygg design som ser mycket bra ut i köket, även om man inte använder dem. 

Stavmixer