Kryddkvarnar

Vad är värre än för dåligt kryddad mat? Självklart finns det massvis med saker som är värre men det är verkligen tråkigt när bra råvaror går förlorade bara för att det har snålats med saltet eller pepparn. Du känner smakerna men det är som en svag skugga eller en dålig kopia av hur gott du vet att det egentligen kan smaka.

Undvik den känslan och se till att du har rätt salt- och pepparkvarnar hemma i köket. Kryddkvarnar är det enklaste köksredskapet att använda vid kryddning av maten. Det är dessutom det i särklass snyggaste och mest eleganta sättet.

På Bagaren och Kocken hittar du kryddkvarnar från de bästa tillverkarna. Med våra produkter sätter man krydda på både maten och köket! Vi har kvarnar från till exempel Zassenhaus, Peugeot, Cole & Mason, Scanpan med flera. Vi har manuella klassiska varianter och smarta elektriska varianter. Vi har över 300 olika kvarnar i vårt sortiment! Vi skickar dina produkter med kort leveranstid och med en hög service hela vägen från lagerhylla till ditt kök. 

Kryddkvarnar

Kryddkvarnar

 

Över 500 kryddkvarnar i lager

En kryddkvarn är en riktig hjälte i köket. Vi använder salt och peppar till i stort sätt all mat vi lagar och det är inget att hymla med - mat blir bättre med nymald peppar! Med över 500 olika kryddkvarnar i eget lager kan vi erbjuda både billigare och dyrare kvarnar. Oavsett om du bara vill slänga ihop mat snabbt eller bjuda på en hel upplevelse är det viktigt att du kryddar maten rätt. Välj ett kvarnset så har du alltid en genväg till lyckad mat nära till hands i köket.
 

Zassenhaus fyller 150 år!

Zassenhaus är bara en vanlig kvarn till du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnarna är känslan och kvalitén. Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare och har ett brett sortiment av krydd- och kaffekvarnar.

I år firar de 150-årsjubileum och har tagit fram en saltkvarn och en pepparkvarn som kommer ge dig lite guldkant i vardagen. Kvarnens knopp och ring är i guldfärgat, rostfritt stål. Kvarnen har samma design och slittåliga malverk i keramik som resterande produkter i serien München. En fin gåva att ge bort eller önska sig själv i present eftersom den bara finns i en begränsad upplaga.