Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Grilltillbehören du inte kan vara utan

 

Att tända grillen och laga mat utomhus är en naturlig och uppskattad del av sommaren för många människor, och för att lyckas med grillningen är det viktigt att ha rätt grilltillbehör. Rätt grilltillbehör gör grillningen till ett rent nöje. Låt tillbehören ta din grillning till en ny nivå, eller bara hjälpa dig rent praktiskt och spara tid och kraft. Sugen på smashed burgers? Vi har det du behöver för att lyckas!

Här hittar du högkvalitativa grilltillbehör från välkända varumärken som kan hjälpa dig att lyckas med din grillning och göra det till en riktig höjdpunkt under sommaren. Tänk på vilka tillbehör som passar bäst för dina behov och välj produkter av hög kvalitet för en långvarig användning. Vi erbjuder en stor variation av olika grilltillbehör så som grillgallerborstar, briketter, grillöverdrag, hamburgerpressar, grilltermometer, grillkorgar, stekbord och mycket mer som kan tänkas användas vid grillen. Och detta från varumärken som Weber, Big Green Egg, Kamado Sumo, Ooni, Muurika med flera.

SMASHED BURGER

Du behöver:

Sås

½ dl majonnäs

2 matskedar ketchup

1 matsked söt relish

1 tesked äppelcidervinäger

¼ söt paprika

En nypa salt

2-3 stänk av het sås, om så önskas

Burgare

750 g högrevsfärs

4 hamburgerbröd

1 tesked salt

½ tesked mald svartpeppar

8 skivor lagrad cheddarost

Topping som sallad, tomat, rödlök, gurka

Gör så här:

  1. Blanda ingredienserna till såsen i en liten skål. Ställ den i kylskåp tills du är redo att använda den.
  2. Förvärm grillplattan på hög värme i 10 minuter.
  3. Forma köttfärsen till 8 lika stora bollar
  4. Rosta bröden tills de är lätt bruna, 1-2 minuter. Lägg dem på en plåt och bred lite av såsen på varje sida av bullen. Förvara de förberedda bröden, osten och eventuella toppings nära stekpannan.
  5. Placera burgarna på stekplattan och lämna utrymme mellan varje boll så att hamburgaren kan sprida sig. Använd en hamburgerpress eller baksidan av en bred spatel för att krossa hamburgaren.
  6. Krydda burgarna med salt och peppar och stek dem ostört tills kanterna på burgaren är bruna och endast lätt röda i mitten ca 3-4 minuter.
  7. Vänd burgarna och lägg på osten. Låt osten smälta, ca 1 minut.
  8. Placera två burgare på varje bröd och lägg på valfri toppning för att servera.
Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken
Behöver du hjälp?
Då är du välkommen att ringa eller chatta med oss. Du kan alltid skicka ett email till oss.
Gå till kundtjänst