Lätt Gjutjärn

Äntligen! Nu har det kommit en serie kokkärl med lätt gjutjärn. Att gjutjärnsstekpannor är allra bäst att laga mat i är de flesta överens om. Det är allmänt känt att detta fantastiska material ger den bästa stekytan och den godaste smaken.

En nackdel med gjutjärnspannor har varit tyngden, de är svåra att hantera vid matlagning och när de ska rengöras. Nu behöver man inte tänka på det längre, en serie med lätt gjutjärn har äntligen anlänt! Tack vare en ny tillverkningsprocess har man alltså lyckats gjuta tunnare gods men ändå behålla dess styrka. Det fungerar på alla typer av värmekällor från vedspis till induktion!

Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du lätt gjutjärn med mycket hög kvalité från varumärken som OBH Nordica och Ronneby Bruk. Du kan välja mellan många olika storlekar och färger. Det finns bland annat en stekpanna, gryta, wokpanna, traktörpanna, grillpanna, såskastrull och stekgryta. Listan kan göras lång på dessa fantastiska produkter. Du kan även välja fina grytor i gjutjärn med glaslock. Det väger endast 3 kg! Klicka hem och prova själv! 

Lätt Gjutjärn